Helan Technics

TWCT20
   
Besturingstechniek op maat
Helan Technics ontwerpt en implementeert besturingssystemen voor transport- en product handlingssystemen, produktiemachines, bewerkingsmachines en assemblagesystemen. Dit kunnen zowel bestaande als nieuw te implementeren machines zijn. We leveren op de toepassing afgestemde hardware en software voor PLC, SCADA en DCS systemen.
Machinebesturing
Het ontwerp van de machinebesturing wordt optimaal afgestemd op het productieproces om het geheel perfect te laten functioneren.
Aandrijftechniek
Afhankelijk van de toepassing kunnen frequentieregelaars of servoregelaars van diverse merken worden toegepast.
Productieautomatisering
Dit kan variëren van het automatiseren van één enkele handeling tot een compleet geautomatiseerd proces. Uitgangspunten zijn hierbij het verbeteren van de kwaliteit van de productie, het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, optimale efficiency en duurzaamheid. Het is belangrijk om de optimale automatiseringsgraad voor uw situatie te bepalen waarbij een efficiënt productieproces ontstaat.
Dit wordt bereikt door een goed bedacht concept en een optimale automatiseringsgraad. Daarbij heeft het proces een goede balans op het gebied van investering, performance, aantal operators en kostprijs per product. De gebruikersinterface wordt zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gehouden met behoud van functionaliteit.
PLC Engineering
Helan Technics heeft een brede ervaring met PLC's van Schneider Electric en Siemens. Ook andere merken en van eenvoudige tot zeer uitgebreide systemen zijn mogelijk.
LOGO!
Paneelbouw
Wij verzorgen schakel- en bedieningspanelen van engineering tot en met installatie en inbedrijfstelling en leveren de daarbij passende hardware van diverse gerenommeerde merken.
VPS BV
Service en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud of bij aanpassingen of uitbreidingen van schakelpanelen en besturingen. Ook in het geval van storingen kunt u bij ons terecht.