Helan Technics

TWCT20
   
Paneelbouw

Bent u op zoek naar een partner voor het bouwen van schakelpanelen, dan kunnen wij u helpen met het ontwerpen, contstrueren en assembleren van panelen en besturingen.

In overleg met de klant kunnen de specificaties voor de panelen worden opgesteld en de schema's worden uitgewerkt in EPLAN. Indien de tekeningen/specificaties reeds beschikbaar zijn, dan kunnen wij direct hiermee de panelen voor u realiseren. Dit kan zowel met als zonder toelevering van materialen. Uiteraard bouwen wij uw panelen naar wens met de fabrikaten en merken waar uw voorkeur naar uitgaat.

image slider

 

 

VPS  In samenwerking met Vlasblom Paneelbouw Service uit Zaandam kunnen wij schakelpanelen bouwen van klein tot groot en van enkel stuks tot seriematige productie.

Engineering

Bij de engineering wordt gelet op de feilloze en betrouwbare werking, op de geldende voorschriften, de eisen van de klant en het bedieningsgemak.

Elektrische schema's worden uitgewerkt in EPLAN.

Voor de software engineering maken wij gebruik van de softwarepakketten van de PLC leveranciers.

VPS BV

Kwaliteit

De Panelen worden gebouwd aan de hand van de geldende normen en voorschriften. Alle panelen en schakelkasten voldoen aan de essentiƫle vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ze voldoen aan de Europese richtlijnen en worden voorzien van een CE markering. Indien gewenst kan een CE Conformiteitsverklaring (IIB) afgegeven worden.

Testen

Na de assemblage worden de panelen uitgebreid getest voordat ze de werkplaats verlaten. De testprocedures worden uitgevoerd volgens vastgelegde protocollen en vinden plaats op basis van functionaliteit, techniek en wetgeving. Indien de opdrachtgever beschikt over een eigen testprotocol voor een FAT en/of SAT, zal deze worden aangehouden.

LOGO

Installatie en inbedrijfstelling

Wij verzorgen de installatie en inbedrijfstelling van de panelen en de besturingssystemen.